05.49


Folk som vågar vara sig själv. Det är verkligen inte många som vågar köra sitt eget "race". Vilket är synd, för tänk hur lätt allting skulle vara? Det finns vissa människor som är så otroligt starka, som skiter totalt i vad andra säger/tycker, och det är precis det man ska göra. Var dig själv, försök inte vara någon du inte är.

Musik. Fult att skriva det, för vem älskar inte musik? Men jag klarar mig verkligen inte utan det. Är så förbannat 
beroende! Lyssnar på musik överallt. När jag åker buss/bil, när jag sitter vid datorn, när jag duschar (?!) när jag ska sova.. Ja, hela tiden.

Bloggläsare & kommentarer. Man bloggar för att det är kul (iallafall jag), men det blir ju extra kul när det är folk som läser den! När folk kommenterar och när statestiken blir högre. Åh, så glad man blir!

Glada människor. Det finns nog inget bättre att se andra le/skratta. Man blir så himla glad själv

Att inte ha något o göra. Det måste nog vara det jobbigaste som finns. Att bara sitta rakt upp och ner och verkligen inte ha någonting att sysselsätta sig med.

Folk som har fel, men vägrar inse det. Du vet att du själv har rätt, och ändå är det någon annan som säger emot/tjaffsar. Tillslut lägger man ner själv, för att man vet att det är är någon idé att forstätta tjaffsa. Haha!

Osäkerhet. Jag själv har lätt för att bli osäker när det till exempel gäller skolan. Det är sällan jag chansar, så jag skiter istället i frågan/mattetalet och hoppar vidare på nästa.

Brev

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser, eheh)

Din blogg:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0